FR / NL
Bluemind Neurowetenschappen ten dienste van de gezondheidzorg

Meer informatie over

onze trainingen

Management voor kaderleden
in de gezondheidssector

Ons team

Iedere opleider van bluemind heeft een passie voor het menselijke gedrag en vindt in de materie concrete instrumenten voor een duurzame verandering. Dokters, psychologen, pedagogen, … afkomstig uit de bedrijfs- of verenigingswereld, allen hebben ze als diepe motivatie de verbetering van de kwaliteit van menselijke relaties.

 

Jean-Michel Delperdange

Verantwoordelijk voor de afdeling Gezondheidszorg. Opleider en Coach. Gediplomeerd in Communicatie, Persoonlijke Ontwikkeling en Management (IME) (2001).Doctor in de Geneeskunde (parcours: AZG / spoed / palliatieve zorgen).

 

Françoise Peckstadt

Coach en opleidster in communicatie, persoonlijke ontwikkeling en management. Ervaring als consultant in rekrutering, people management en leadership.

Opgeleid in de Neurocognitieve en Gedragsmatige Methode (INC). Master in de Toegepaste Economische Wetenschappen. 

Catherine Schwennicke

Opleidster, Coach en Therapeute. Gediplomeerd in Communicatie, Persoonlijke Ontwikkeling en Management (IME) (2004). Ervaring als psychologe en pedagoge in het buitenland. Master in de Psychologie en de Pedagogische Wetenschappen. EMDR-therapeute

 

Griet Boddez

Opleidster en Coach. IME-opleidster in Communicatie, Persoonlijke Ontwikkeling en Management (2008). Erkend opleidster in Process Communication Management (Taibi Kahler, 1992). Ervaring in taal- en communicatie-opleidingen in de bedrijfswereld. Master in de Germaanse Filologie.

Gilles Moreau

Opleider. Gediplomeerd in Communicatie, Persoonlijke Ontwikkeling en Management (IME) (2008). Doctor in de Geneeskunde


 

Marie-Cécile Verbist

Opleidster en Coach. Gediplomeerd in Communicatie, Persoonlijke Ontwikkeling en Management (IME) (2008). Gecertificeerd A.M.E.-coach (Canada), 2002. CIFP-coach, 2006. Beroepsactrice, ervaring in Brussel, Parijs en Montréal. Eerste prijs Drama aan het Conservatoire supérieur d´art dramatique de Bruxelles (1991).


 

Nieuws

01/04/2011 > Nieuws

‘Wijzer van Stress’. Fradin J., Uitgeverij de boeck, Antwerpen (2011).

////////////////////////////////////////////////////////////

Nous contacter - Powered by 2B.COM - design by Vous êtes ici